Χωρίς ραφές με Μπανέλα από Τζελ ™ Σουτιέν Θηλασμού - Carriwell

Tο απόλυτο σουτιέν μητρότητας και θηλασμού που συνδυάζει τη μοναδική άνεση με την αποκλειστική πατέντα (patent pending) Μπανέλας από Τζελ™ για καλύτερη υποστήριξη. Χωρίς ραφές, Τζελ μπανέλα, σουτιέν θηλασμού, gel τζελ υποστήριξη
Πού μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας; Στείλτε μας email us Πατήστε εδώ για επιστροφή στην αρχική σελίδα
Χωρίς ραφές, Τζελ μπανέλα, σουτιέν θηλασμού, gel τζελ υποστήριξη

Χωρίς Ραφές με Μπανέλα από Τζελ™ Σουτιέν Θηλασμού

Tο απόλυτο σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού που συνδυάζει τη μοναδική χωρίς ραφές άνεση με την αποκλειστική πατέντα "patent pending" Μπανέλα από Τζελ™ για καλύτερη υποστήριξη. Η μαλακή και εύκαμπτη Μπανέλα από Τζελ ™ παρέχει υποστήριξη, χωρίς να ταλαιπωρεί το στήθος με την άκαμπτη κλασική μεταλλική μπανέλα - ιδανική λύση για το ευαίσθητο στήθος.

"Επί 17 χρόνια προσπαθούμε να αναπτύξουμε ένα σουτιέν θηλασμού με μπανέλα. Οι γαλακτοφόροι αδένες όμως συμπιέζονται και μπορεί και να καταστραφούν από τις μεταλλικές μπανέλες. H ακαμψία και μη ευλυγισία του μετάλλου, σε συνδυασμό με το τιτάνιο και το συμπιεσμένο πλαστικό, είναι απολύτως αντίθετες με τις αρχές του ελεύθερα αναπτυσσόμενου και συνεχώς διαμορφούμενου στήθους που είναι γεμάτο με γάλα. Συνδυάζοντας την άνεση και την εφαρμογή του υφάσματος από μικροϊνες με μία εύκαμπτη και ευπροσάρμοστη μπανέλα, έχουμε δημιουργήσει ένα επαναστατικό σουτιέν θηλασμού που πραγματικά αγκαλιάζει και υποστηρίζει το ΔΙΚΟ σας μοναδικό σχήμα!"

Χωρίς ραφές άνεση και + απαλή Μπανέλα από Τζελ™ ανασηκώνει και υποστηρίζει:

τ
 • Απαλό ύφασμα από μικροϊνες που αναπνέει.
 • Τέλειο σχήμα, ιδανικό κάτω από T-shirts.
 • Επαναστατική τεχνολογία GelWire (Μπανέλα από Τζελ)™ για τέλεια υποστήριξη.
 • Απλό άνοιγμα με το ένα χέρι του κλιπ για μεγαλύτερη ευκολία στο θηλασμό.
 • Προέκταση πλάτης, για μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα.
 • Κλείσιμο με 3 κόπιτσες για μεγαλύτερη άνεση και υποστήριξη.
 • Φαρδύτερες τιράντες για μεγαλύτερη άνεση.
 • Τζελ που δε σκληραίνει, παραμένει απαλό και εύπλαστο γύρω από το στήθος σας.
 • Η μπανέλα από τζελ™ υποστηρίζει τις φυσικές αλλαγές στο μέγεθος και στο σχήμα που συμβαίνουν στο στήθος σας κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
 • Eπεκτείνεται μέχρι 2 νούμερα σουτιέν και cup για να υποστηρίζει το στήθος σας σε όλες τις διακυμάνσεις που υφίσταται μεταξύ θηλασμών.
 • Με το άνοιγμα ελευθερώνεται όλο το στήθος για τη μέγιστη δέρμα με δέρμα (skin to skin) επαφή μεταξύ του μωρού και της μαμάς κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
Proudly designed in DenmarkPATENT PENDINGEndorsed by leading midwives

Tο απόλυτο σουτιέν μητρότητας και θηλασμού που συνδυάζει τη μοναδική άνεση με την αποκλειστική πατέντα (patent pending) Μπανέλας από Τζελ ™ για καλύτερη υποστήριξη. Απαλή εύκαμπτη Μπανέλα από Τζελ ™ για τέλεια υποστήριξη, χωρίς να υφίσταται το στήθος σας την ταλαιπωρία της μεταλικής, άκαμπτης κλασικής μπανέλας – ιδανικό για το ευαίσθητο στήθος.Προτεινόμενα μεγέθη:
GB/US 32" 34" 36" 38" 40" 42" 44" 46"
D/EU 70 75 80 85 90 95 100 105
F 85 90 95 100 105 110 115 120
A S              
B                
C   M            
D                
DD     L          
F                
G         XL      
H                
Διαθέσιμα χρώματα:
 • ΑΣΠΡΟ
 • ΜΑΥΡΟ
Σύνθεση:91% Πολυαμίδιο, 9% Ελαστάν
Οδηγίες πλύσης:

Tο απόλυτο σουτιέν μητρότητας και θηλασμού που συνδυάζει τη μοναδική άνεση με την αποκλειστική πατέντα (patent pending) Μπανέλας από Τζελ ™ για καλύτερη υποστήριξη. Απαλή εύκαμπτη Μπανέλα από Τζελ™ για τέλεια υποστήριξη, χωρίς να υφίσταται το στήθος σας την ταλαιπωρία της μεταλικής, άκαμπτης κλασικής μπανέλας – ιδανικό για το ευαίσθητο στήθος.

Χωρίς Ραφές με Μπανέλα από Τζελ™ Σουτιέν Θηλασμού
1. Απλό άνοιγμα με το ένα χέρι του κλιπ για μεγαλύτερη ευκολία στο θηλασμό. 5. Πλατύτερες, μεγαλύτερες υποστήριξης τιράντες.
2. Συνολική απελευθέρωση του στήθους για μέγιστη σωματική επαφή με το μωρό. 6. ΔΩΡΟ η προέκταση πλάτης.
3. Μπανέλα από μαλακό εύκαμπτο τζέλ – όχι μέταλο.
4. Κούμπωμα με 3 κόπιτσες για μεγαλύτερη υποστήριξη    

Tο απόλυτο σουτιέν μητρότητας και θηλασμού που συνδυάζει τη μοναδική άνεση με την αποκλειστική πατέντα (patent pending) Μπανέλας από Τζελ ™ για καλύτερη υποστήριξη. Απαλή εύκαμπτη Μπανέλα από Τζελ™ για τέλεια υποστήριξη, χωρίς να υφίσταται το στήθος σας την ταλαιπωρία της μεταλικής, άκαμπτης κλασικής μπανέλας – ιδανικό για το ευαίσθητο στήθος.

Χωρίς Ραφές με Μπανέλα από Τζελ™ Σουτιέν Θηλασμού Χωρίς Ραφές με Μπανέλα από Τζελ™ Σουτιέν Θηλασμού
Χωρίς ραφές με Μπανέλα από Τζελ ™ Σουτιέν Θηλασμού - Carriwell Βραβείο Oekeo-Tex Standard 100Άνετο σουτιέν εγκυμοσύνης Δαντελένιο σουτιέν θηλασμού Δαντελένιο σουτιέν θηλασμού με θήκη που κατεβαίνει Σουτιέν εγκυμοσύνης/θηλασμού χωρίς ραφές Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιήσατε τις εύκολες οδηγίες της Carriwell για την επιλογή του σωστού νούμερου σουτιέν, τόσο κατά την εγκυμοσύνη όσο και κατά το θηλασμό του μωρού σας. Δείτε επίσης και αυτά τα σουτιέν της συλλογής Carriwell...
© 2014 Carriwell - All Rights Reserved | Valid xhtml 1.1 | CSS2.1